Logo 1

Saradnja

Organizacija kviza u vašem kafiću

Imate kafić koji određenim danom ne možete da popunite, a u isto vreme želite da priredite kvalitetan, kulturan i pre svega zabavan program vašim gostima, u tom slučaju je pab kviz pravo rešenje za vas. Osim što ćete jednim danom nedeljno imati pun kafić, dobićete i mogućnost da vas mnogi od gostiju sa kviza ponovo posete i u danima kada se u vašem lokalu ne organizuje kviz.

Pošto na našoj stranici nakon svakog kviza objavljujemo slike, na ovaj način ćete dobiti i dodatnu reklamu vašeg mesta, a takođe ćete se istaći u odnosu na konkurenciju, unikatnim i zabavnim programom.

Što se tiče uslova, potrebno nam je da možete da obezbedite najmanje 70 sedećih mesta i zvučni sistem na koji možemo da se prikačimo. Sve ostalo od organizacije je na nama. Ako vam ovaj vid saradnje deluje zanimljivo, možete nas kontaktirati putem mejla ili preko fb stranice.

Marketing/Sponzorstvo

Ako želite da istaknete svoj proizvod, i da vaš proizvod bude nagrada na kvizu, otvoreni smo za saradnju. Naša stranica ima veliki broj pratilaca, a publiku uglavnom čine mladi ljudi od 20 do 30 godina, tako da ukoliko je ovo publika kojoj želite predstaviti svoje usluge/proizvod, onda smo odlično rešenje za vas. Možete nas kontaktirati putem mejla ili fb stranice.

Teambuilding

Ako imate firmu, i želite da vaši zaposleni zajedno provode vreme i van posla, ovo je izvanredan način da im organizujete druženje. Na pab kvizu su ekipe podeljene najčešće u timove od po 5 igrača, pa se ovako stvara sjajan timski duh i pojačava snaga kolektiva,pošto se na veliki broj pitanja odgovor može dati saradnjom svih članova u ekipi. Možemo organizovati u prostoru koji vi odaberete, ali takođe vam i mi možemo obezbediti prostor. Kontaktirajte nas i lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.