Logo 1

Džoker, Sedam i Malajski krajt

Autor: David Galiot | 12/09/2018

Džoker, Sedam i Malajski krajt

„Džokera možete koristiti samo jednom za vreme kviza, on vam duplira poene na oblasti na kojoj ga iskoristite, zato ga koristite mudro“. Preko 100 puta ponovljeni uvod svakog Inkvizitora pokazaće se izuzetno bitan na poslednjem kvizu Petog Ciklusa.

No, da skoknemo pre toga do četvrtog kviza u petom ciklusu.   „Prvo i drugo mesto večeras dele Nindža Kornjače i Jovan Užasni. Molimo ekipe da pošalju po jednog predstavnika u produžetke da bismo odlučili pobednika.“ „Kornjače“ šalju Draška Ešpeka, pobednika 46. ciklusa TV Slagalice, dok „Užasni“ šalje mladog Aleksandra Stankovića, trećeplasiranog igrača 94. ciklusa. Prvo pitanje: „Malajski krajt je vrsta koje životinje“? Stanković već na ovom pitanju odnosi pobedu, i donosi trijumf i bodove svom timu. Pobedu, ali ipak, samo naizgled običnu pobedu na jednom kvizu u ciklusu.

Ponovo smo na poslednjem kvizu petog ciklusa. „Što se tiče džokera, oblasti film i geografija su teže u odnosu na ostale večeras, tako da je možda bolje da džokera iskoristite negde drugde“.

Na kraju prošlog ciklusa u glavnim ulogama pred poslednji kviz bile su ekipe „Any Given Sunday“ i „Nindža Kornjače“. Ovaj put njihova mesta su zauzeli „Desperadosi“ i „Jovan Užasni“. Situacija je jednostavna, ovaj dvojac je na deobi prvog mesta, i ko završi bolji na ovom kvizu, osvojiće ceo ciklus i upisati se zlatnim slovima u „Hall of Fame“ Inkvizitora.

„Užasni“ mudro prebacuje džokera sa mozgalica na istoriju, jer ne želi da trpi preveliki pritisak i posle plaća ceh za isti, dok „Desperadosi“ odbijaju da napuste svoju komfornu zonu i uredno podižu ruke tek na „Filmu“.

„Užasni“ je nekako iz naftalina izvukao pravo ime Pol Pota, dok se graške znoja slivaju niz lica „Desperadosa“ koji ne uspevaju da izađu iz „Lavirinta“ u koji su sami sebe ubacili ovakvim odabirom džokera. Ne zna „Užasni“ sve na filmu, ali Čedić i kompanija takođe ima nekoliko nerešenih pitanja ovde.

Konačni rezultati su stigli, tabela je formirana. Drugo mesto „Desperadosi“ 92,5 bodova, prvo mesto „Jovan Užasni“-92,75. Dovoljan je samo letimičan pogled na papir od obe ekipe da se vidi da je „Užasni“ duplirao maksimalu, dok su „Desperadosi“ na svom džokeru isprosipali bodove. Verovatno najviše bole bodovi ispušteni na kultnom ostvarenju Dejvida Finčera „Sedam“. Poslednja dva greha ostala su enigma za „Desperadose“.

Možete tražiti 4 skočka u „Slagalici“, ali i dalje će vam biti jasno da su „Desperadosi“ imali najbolji  test ove večeri. No, šta im to znači. Istorija pamti samo pobednike.

„Užasni“ je pravom kolektivnom igrom došao do izuzetnog uspeha, poneki Malajski krajt, poneka „Oblast večeri“ i kapiten Lacković je dosanjao svoj san, dok Čedić „Seven“ više nikada neće gledati sa istim uživanjem, a na sam prikaz Bred Pita, videće samo propuštenu šansu.

Ovako je bilo na kraju prošlog ciklusa, a sve je spremno za novi ciklus koji počinje 16. septembra. Šta nas tu čeka, koje nove nagrade smo spremili za vas i koga smatramo za favorite u ovom ciklusu, moći ćete da saznate u narednim danima na našoj stranici. Pratite nas.

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar