Logo 1

Ko će na novosadski tron?

Autor: David Galiot | 19/09/2018

Ko će na novosadski tron?

Atmosfera je uzavrela pred početak nadmetanja  u novosadskom ciklusu. Ko će do pehara, a koga bismo mogli gledati u Beogradu nakon 12 kvizova?

Svakako prvi favoriti da podignu pehar namenjen najboljem novosadskom timu jesu ekipa više nego katastrofalnog imena „Kija, Luna i Slobo“. Iz nedelje u nedelju dokazuju da su napravili pravi miks mladosti i iskustva, te su mlade nade novosadskog kvizinga pojačane iskusnim Viškovićem, demonstrirale najbolju igru u pripremnom periodu.

Kao drugi favorit nam dolaze „Stari znalci“ više nego moćna i iskusna ekipa koju predvodi Danijel Predarski, finalista 88. ciklusa TV Slagalice. U nekoliko navrata „Znalci“ su pokazali da mogu da pobede „KLS“, ali ako hoće do pehara moraće da prestanu da gube jeftine poene na pitanjima  poput „Imena roditelja Harija Potera“.

Što se tiče ostalih favorita za sam vrh, a možda i trofej, tu su i: Futoški kupus- prevejana pab kviz ekipa predvođena finalistom 97. ciklusa Kovačevićem, zatim Nadmetači, koji su takođe godinama u pab kviz vodama i drugim mestom na prošlom kvizu su samo potvrdili da su u formi pred početak ciklusa. Izvesno je da će oni veliku borbu za Top 4 voditi i sa Mijatovom prečkom i ekipom Perspektive bez. I „Prečku“ i „Perspektivu“ sačinjavaju mladi momci, ne preterano poznati u kvizaškim vodama, ali koji su na našem kvizu već mnogo puta prikazali i potvrdili fenomenalno znanje iz različitih oblasti, tako da je sigurno da mogu mnogo. Poslednja ekipa koja bi po nama mogla da pomrsi račune mnogima su „Bridžisti“, koji su u više navrata uspevali da se ušunjaju u Top 3. Ovo je bio kratak pregled naših očekivanja u ovom ciklusu, a svim ekipama koje su izostavljene sa spiska favorita želimo puno sreće u ciklusu i da nas demantuju svojim partijama.

Neka igre počnu!!! Srećno!!!

Komentari

Ostavite komentar