Logo 1

TOP 18 MASTERS-12. MAJ

Autor: David Galiot | 13/04/2019

TOP 18 MASTERS-12. MAJ

Dva ciklusa su već gotova, a i treći, čuveni nedeljni je na pragu konačnog raspleta. Iz Novog Sada je ovaj put 5 ekipa obezbedilo plasman na završni Masters, iz ciklusa utorkom nam stižu tri ekipe, dok ćemo poslednjih 8 ekipa iz nedeljnog ciklusa saznati sutra uveče, te će oni svi zajedno formirati najboljih 16 ekipa koje putuju na Masters.

Dobro ste pročitali na početku, ovaj put će na Mastersu učestvovati 18 ekipa, što znači da će sve ekipe koje žele da učestvuju na Mastersu, iz kog god grada da dolaze imati priliku da osvoje jednu od dve Vajld Karte na kvizu koji će se održati 21. aprila u Beogradu u lokalu „Klopa i Pivo“. Pravo učešća na ovom specijalnom kvizu imaju sve ekipe(i već kvalifikovane ekipe), sa tim što će se praviti dodatna posebna tabela za ekipe koje žele da osvoje vajld kartu, a do sada nisu ostvarile plasman na Masters. Prve dve ekipe sa ove tabele gledaćemo u Beogradu 12. Maja u borbi za prestižni pehar.

Što se samog Mastersa tiče, pitanja na ovom kvizu su za klasu teža od svih ostalih i jedina razlika u regularnom delu formata jeste što nema Oblasti večeri. Nakon regularnog dela najboljih 8 ekipa prolazi dalje i na osnovu pozicije na kojoj se nalazi prenosi određen broj bodova. U završnici, osim standardnog opšteg znanja, ekipe će moći da biraju neku od ovaj put rekordnih 20 oblasti, dok su sva ostala pravila i dalje ista kao i na prethodnom Mastersu.

Prijave za ovaj specijalni kviz možete ostvariti porukom na broj 069/1000-600 ili porukom u inbox naše fb stranice. Srećno svima!!!

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar