Logo 1

Desperadosi ili Paragraf Lex?

Autor: David Galiot | 14/04/2019

Desperadosi ili Paragraf Lex?

Sigurno ste čuli za izreku „Osveta se najbolje servira hladna“.

No, da bismo došli do toga, moramo se vratiti nekih tri ciklusa unazad i setiti se poslednjeg kviza u četvrtom ciklusu. Ekipi Any Given Sunday je za nerešen ishod i borbu za titulu bio potreban plasman za dve pozicije ispred tada vodećih Nindža Kornjača, što bi se reklo morale su kockice da im se slože. Neverovatnim spletom okolnosti, kviz je gotov i situacija je baš takva, AGS je dve pozicije ispred Kornjača i imaju produžetke za prvo mesto u džepu, ali u tom trenutku Marko Jelić iz Paragrafa prilazi i nakon zaista više nego osnovane žalbe sa pola boda koja Paragrafu generalno ništa nisu značili spušta AGS za jednu poziciju i pravo ispred njihovog nosa donosi titulu Kornjačama.

Da se vratimo u skoriju prošlost i prisetimo kviza od prošle nedelje, Dno Dna je prvo, Desperadosi su sedmi, a jedine dve ekipe sa maksimumom na Oblasti večeri(Sportski skandali) su Paragraf Lex i Any Given Sunday. Ako čitate ove redove verovatno već znate da OV donosi dodatnih 10 poena, a isključivo u borbi za ove poene je bio Paragraf, ekipi AGS ovi bodovi ne trebaju. Prvo pitanje „Kako glase ime i prezime španskog košarkaša koji je 2015. na Evrobasketu iscepao zastavu Srbije“? Stefan iz AGS lagano upisuje Nikola Mirotić na papir i nakon greške predstavnika Paragrafa, otima Paragrafu poene ispred nosa.

Borba za pobednika sedmog ciklusa večeras dobija svoj konačni epilog, a trenutno su u toj borbi na deobi prvog mesta izjednačeni „Desperadosi“ i „Paragraf Lex“ sa 1450 poena. S obzirom da će večerašnja „Oblast večeri“ gotovo izvesno "leći" i jednima i drugima, „Paragraf“ je mogao komotno sa drugim mestom i osvojenom „OV“ da overi svoj prvi ciklus, ali ipak taj film nećemo gledati.  Mogućih scenarija je mnogo, ako su obe ekipe u tri, ko je bolji osvaja ciklus, dok u ostalim kombinacijama ponovo OV može da odigra bitnu ulogu.

Da li će Stefanova osveta zaista biti hladna, mogu li Desperadosi još jednom da počiste protivnika u odlučujućem kvizu ili će ovo biti veče kada Paragraf postaje novi šampion ciklusa? Odgovore dobijamo večeras posle 23 h. Srećno!!!

Komentari

Nema komentara

Ostavite komentar