Logo 1

Sezona počinje!

Autor: David Galiot | 11/09/2019

Sezona počinje!

Letnji odmori su gotovi, deca su krenula u školu, a na Inkvizitoru počinje nova sezona kvizova, ovaj put još raznovrsnija nego prethodnih godina.

U Beogradu vas osim standardnih kvizova nedeljom i utorkom, očekuju i kvizovi na slovo u Brkatom pabu četvrtkom, a takođe tu je i serija tematskih kvizova ponedeljkom i sredom. Osim sportskih i muzičkih, krećemo i sa filmskim kvizovima, a naravno svakog drugog ponedeljka će vas čekati i „pravi“ tematski kvizovi(Friends, Harry Potter, Game of Thrones...).

Što se Novog Sada tiče, u Radio Caffe-u nastavljamo sa kvizovima sredom, a ponedeljkom će se naizmenično smenjivati kviz na slovo(svakog drugog ponedeljka) i sportski, muzički i tematski kvizovi.

Od ove sezone ciklus kvizova kreće i u Nišu, gde će se svakog četvrtka ekipe boriti za pobedu i plasman na Završni Masters, a takođe ćemo i u Nišu imati tematske kvizove.

Više o samom mastersu, propozicijama i nagradama moći ćete da pročitate narednih dana u odvojenoj vesti.

Što se samog početka ciklusa tiče, a „to vas najviše zanima“, u tekstu ispod su navedeni počeci svakog od ciklusa:

Beograd: Nedeljni-22. Septembar,  Atom-24. Septembar, Sportski-23. Septembar, Muzički-2. Oktobar.

Muzički i sportski kvizovi u ciklusu će se održavati na dve nedelje, a sportski kviz će se od početka ciklusa održavati ponedeljkom, da bi svi takmičari mogli na miru da gledaju ligu šampiona.

Novi sad: sreda-25. Septembar

Niš-četvrtak-26. Septembar

 

Redovne ekipe mogu ostvariti stalnu prijavu za ciklusne kvizove, kao i za kviz četvrtkom u Beogradu na broj 069/1000-600.

 

Srećno!!!

 

Komentari

Jenny Curran

2019-09-11 22:49:53

Paragraf do pobede!

Ostavite komentar