Logo 1

Prvi ciklus u Nišu počinje!

Autor: David Galiot | 26/09/2019

Prvi ciklus u Nišu počinje!

Nakon nekoliko meseci zagrevanja, u narednih 12 kvizova ćemo zvanično saznati koje su to najkvalitetnije ekipe iz grada gde je rodjen Car Konstantin. Naime, prvoplasirane 3 ekipe nakon završetka ciklusa će ići na završni masters krajem godine u Beogradu. Sa tim u vezi, dozvolite mi da pokušam da napravim analizu onoga sto može da nas čeka u narednih 12 nedelja.

Konkurencija u poslednjih nekoliko kvizova je izuzetna, ali su se 2 ekipe ipak izdvojile kao blagi favoriti.  Na mestu prvog favorita jeste ekipa “Icepi gi svi” koja je trijumfovala na 3 od prethodna 4 kviza.  Napravili su dobar sastav koji pokriva gotove sve oblasti i sa razlogom mogu da se nadaju peharu u svojoj vitrini nakon 12 nedelja.

Listu favorita nastavlja ekipa “Klepsidra” predvođena vrhunskim kvizašem Bracom Kundalićem. Na kvizaškim oblastima su izvanredni, više puta su osvajali kviz, ali ako hoće do trofeja moraće da se pojačaju na muzici koja se čini da im je jedna od slabijih strana. Svakako da bi njihov plasman van top3 bio ravan senzaciji.

Nedaleko od pomenute dve ekipe su “Ćivot”, “The Shire” i “Elektroni”.

“Ćivot” beleži izuzetne rezultate na gotovo svakom kvizu, a neretko su I uspevali da budu najbolja ekipa. Definitivno se radi o ekipi koja je ozbiljan kandidat za prva tri mesta.

U stopu ih prati “The Shire”, veoma kvalitetna ekipa kada dođe u punom sastavu. Pokriveni su gotovo na svim oblastima i svakako će predstavljati nezgodnog protivnika za gorepomenuti trojac.

“Elektroni” su pobedili na premijernom Inkvizitoru u Nišu, a najavili su ozbiljan sastav i za narednih 12 kvizova, stoga ne bi bilo iznenađenje da i oni dođu do samog vrha.

Ne treba nikako zaboraviti ekipe “Not Cool at all” i “Primati” koji su uvek nezgodan rival. I jedni i drugi su uspevali da osvoje Oblast večeri, a “Primati” su na poslednjem Inkvizitoru uz OV došli i do drugog mesta, što nam govori da i oni svakako vrebaju svoju šansu da se nađu na završnom mastersu u Beogradu.

Naravno, nikada ne treba isključiti mogućnost da neka ekipa pored gorepomenutih iznenadi i napravi odlične rezultate. Sve gore navedeno nas navodi ka tome da nas čeka izuzetno uzbudljivih 12 kvizova, a prvi će biti održan u četvrtak 26. Septembra. Mi jedva čekamo da vidimo koje ekipe će biti najuspešnije.

Vidimo se!

Komentari

Ostavite komentar